Soepele vloerbekleding.

Grond

Wat is soepele vloerbekleding?

Soepele vloerbekledingen bestaan uit textiel (vast tapijt), kunststof (vinyl, rubber) of natuurlijk materiaal (linoleum).  Soepele vloerbekledingen worden over het algemeen gelijmd en kunnen niet worden gedemonteerd of hergebruikt.

Grond

Vinyl

Een vinyl vloer is de basis voor elke ruimte. Naast warm en uitnodigend moet deze ook makkelijk in onderhoud en comfortabel qua geluid zijn. Een vloer waarop iedereen welkom is. De vinylvloeren binnen onze collecties zijn van prachtige kwaliteit en niet van hun natuurlijke varianten te onderscheiden. Het enige verschil: de eenvoud in onderhoud.

 

 

 Luxe vinyl tegels en stroken

De luxueuze  vinyltegels  bieden de mooie uitstraling van een natuurlijke houten of stenen vloer met de voordelen van het sterke en duurzame vinyl: warm aan je voeten, geluiddempend, stevig en duurzaam, gemakkelijk te installeren en onderhoudsvriendelijk.

Wij bieden verschillende constructies om er zeker van te zijn dat er altijd een geschikte keuze is voor uw toepassing. Ontdek bij Forbo Flooring en  Invictus

Kom ook onze vloercollectie bekijken van ntgrate. Dit is een soepele vloerbekleding van geweven vinyldraden. Deze zijn verkrijgbaar in tegels of op rolbreedte van 2m in verschillende patronen en kleuren. Voor de doe-het-zelver zijn deze vloeren gemakkelijk te plaatsen.

Deze vloer is extreem stoer en gemakkelijk in onderhoud.

Grond

Vol tapijt

Tapijt is vloerbedekking van textiel die bestaat uit een drager van jute of kunststof waarop een bovenkant, de pool, is aangebracht van losse draadeinden of lussen van materialen zoals wol, kunstgaren, katoen of sisal.

Al onze tapijten kunnen op maat en met de door jou gekozen vorm en rand afgewerkt worden.

In de beter WOON winkel laten we je graag deze afwerkingen zien.

 

Vloerbekleding

Merken