Verf

Muur

Verven

Verf wordt aangebracht op onderdelen van een gebouw of constructie om het te beschermen tegen corrosie, weersinvloeden en andere agressieve vormen van aantasting van de ondergrond. De te verven ondergrond kan variëren van houtsteen en metaal tot kunststoffen. Verf is verkrijgbaar in vele kwaliteiten, kleuren en soorten. Tegenwoordig is naast de traditionele verf op basis van lijnolie of alkydhars ook oplosmiddelarme verf, high solid-verf (verf met een hoog vastestofgehalte) en verf te koop op waterbasis, zoals acrylverf en latexverf. Het gebruik van deze verfsoorten is veel minder schadelijk, omdat een oplosmiddel als terpentijn of terpentine ontbreekt.

Schilderen is tevens de aangewezen manier van verfraaiing voor binnen-en buitenruimtes.In de beter WOON winkel maken we je kleurkeuze in de gekozen verfsoort op maat aan.

Kleur zorgt immers voor de sfeermaker in je interieur. Warme kleuren zorgen voor een intiem gevoel en koude kleuren geven een fris en levendig gevoel.

Wij helpen je graag bij je persoonlijke kleurkeuze en helpen je bij het bepalen van de juiste verfsoort.

 

Kleurwaaier Trimetal

Muur

Levis Atelier

Kleuren die het verschil maken

Stijl is hoogstpersoonlijk. Daarom biedt Levis Atelier jou vier kleurenpaletten, van meer neutrale kleuren tot nieuwe trendkleuren. Het zijn stuk voor stuk werelden van kleur die je meteen op ideeën brengen. We bieden handgeschilderde stalen aan om eventueel naar huis mee te nemen om deze in je ruimte met juiste lichtinval te bekijken.

Vloer

Hout

We hebben voor houtveredeling een assortiment aan vernis, beits en hard wax oil in verschillende tinten.

Voor het onderhoud van je houten vloer kunnen we je adviseren over verschillende soorten zepen.

Hiervoor werken we met de producten van DEVO.

Vernis aanbrengen rol
Kleurwaaier Trimetal

Muur

Trimetal

De kleurwaaier voor de professional

De Trimetal Colour Index is de basis Trimetal kleurenwaaier en bevat exact 1222 kleuren die het gehele kleurgebied dekken. De waaier is samengesteld in samenwerking met de kleurspecialisten van AkzoNobel. Hiermee kunnen we je  perfect adviseren over de toe te passen kleur.

De kleuren van de waaier zijn ingedeeld in 8 kleurgroepen. De 4 warme kleurgroepen zijn opgebouwd rond rood, oranje, geel en limoen. De 4 koude kleurgroepen hebben als hoofdtinten groen, turkoois, blauw en paars. Daarnaast bevat deze waaier 12 neutraal grijzen. Deze zijn met alle kleurgroepen te combineren. Elke kleurgroep begint met een pagina met twee witte kleuren, maar aangezien opdrachtgevers graag een keuze willen maken uit verschillende soorten wit, heeft Trimetal de witte kleuren uit de verschillende kleurgroepen gegroepeerd en voorin de waaier herhaald.

Wil je een unieke kleur? Dat kan! Met de kleurmengmachine zijn een oneindig aantal kleurcombinaties mogelijk. Enkele minuten wachten en je gaat met je favoriete verfkleur naar huis.

 

Muur

Schildersmateriaal

Voor je verfklus is het belangrijk om met degelijk materiaal te werken.

Bij ons kan je terecht voor al je schildermateriaal zoals verfborstels, verfrollen, tape, solventen enz….

 

 

Verven

Inspiratie

Levis Atelier verven
Levis Atelier verven
Levis Atelier verven